user image

This is in Swedish, sorry. :-)

När jag inte lägger osunt mycket tid på att planera olika sorters resor, så försöker jag jobba. När jag inte jobbar blir det mycket hänga med vänner och kolla på TV-serier.

Jag älskar allt som har med Spanien att göra och försöker åka till Spanien i någon form minst en gång om året.

bookmarks:
Anders notes (Bra råd kring sömn)
travel (Platser för en long stay)
notes (Saker att göra i sommar)
notes (Saker att göra när man har tråkigt)
Joe notes (Top 10 movies this year (so far))

Här kommer en lista på saker som kan behövas för att orka med hösten. För när den (hyfsat) varma och ljusa sommaren nu byts mot regn, blåst och mörker kan man behöva lite hjälp på traven för att hålla uppe energinivåerna.

  • Boka eller åk på en resa – Det spelar ingen roll om det är en kort weekend eller en SPA helg, bara se till att komma bort.
  • Ät d-vitamin – vi får inte tillräckligt med D-vitamin genom kosten, utan behöver solens strålar för att producera tillräckliga mängder. Eftersom solen är för svag under höst och vinter är det därför bra att käka tillskott.
  • Tänd ljus så ofta du kan – fördelen med höst är ju att det är OK att stanna inne och mysa. Så gör det. Och gör det med besked. Mycket ljus ska det vara.
  • Köp en ljusterapilampa – det finns små käcka lampor som man kan ställa på skrivbordet för att få en daglig dos ljus när ljuset ute inte räcker till. Ljuset reglerar en massa viktiga hormon i kroppen.
mar 23 2016 ∞
oct 28 2016 +